Πώληση Τριάρι, Bogota, Bogota, Κολομβία, Chico Navarra

Πώληση - Cod. 41158

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 111 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Όμορφη Εγκλωβισμένων-σπίτι που βρίσκεται στον 6ο όροφο του Ευφυής Κτίριο Πάλμα Magna, 7 ετών με ύψος 2,35 μέτρα, με μεγάλες μπαλκονόπορτες και μπαλκόνι γαλλικού τύπου που καθιστούν πολύ φωτεινές και σας επιτρέπει να έχετε φυσικό φως συνεχώς, μέσω του οποίου θα να απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα στην ανατολή ή δύση του ηλίου της ανατολικής λόφους, ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από τη θερμότητα από το τζάκι, που την καθιστούν ένα μοναδικό σπίτι διαθέτει κομψό φινίρισμα, όπου μπορείτε να ζήσετε και να μοιραστούν αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά σας μέσα σε άνετους χώρους της που αποτελούνται καθιστά συνολικής επιφάνειας 111, 96 m2 κατανεμημένη σε ανοιχτή κουζίνα τύπου L με μπαρ και πάγκο σε μαύρο μάρμαρο και απορροφητήρα. 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το πρώτο με ιδιωτικό μπάνιο και βοηθητικό μπάνιο για τα άλλα δωμάτια, καθώς και ένα κοινωνικό μπάνιο για συνολικά 3 μπάνια, άνετη, λειτουργική και άνετη τραπεζαρία με αρκετούς χώρους, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά και ταυτόχρονα έχουν μια εξαιρετική συνοδευτική επιστολή για να λάβετε τους καλεσμένους σας. Το κτίριο διαθέτει ρεσεψιόν και κοινόχρηστο σαλόνι. Όλα αυτά σε τιμή ευκαιρίας 750.000.000 εκατομμυρίων πεσών, με μηνιαίο τέλος διαχείρισης 600.000 πεσών.
Βρίσκεται σε έναν από τους πιο αποκλειστικούς τομείς της πρωτεύουσας. στο Chico Navarra, όπου θα έχετε το προνόμιο να έχετε διάφορα πλεονεκτήματα και αμέτρητες υπηρεσίες στα χέρια σας, καθώς και εξαιρετικούς δρόμους πρόσβασης όπως 116η οδός, βόρεια εθνική οδός, 19 λεωφόρος και πολύ κοντά στις μαζικές δημόσιες συγκοινωνίες.
Εδώ μπορείτε πάντα να απολαύσετε ζεστό νερό, καθώς το κτίριο είναι εξοπλισμένο με κεντρικό λέβητα που τροφοδοτεί όλα τα διαμερίσματα. Με τον ίδιο τρόπο, οι βλάβες τροφοδοσίας δεν είναι πρόβλημα, θα έχετε ένα εφεδρικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 100% και σαν να μην ήταν αρκετό, μην ανησυχείτε για τα οχήματά σας, έχετε 2 μεγάλες διαδικτυακές θέσεις στάθμευσης και θέσεις στάθμευσης διαθέσιμες για οχήματα των επισκεπτών στο υπόγειο, όπου θα βρείτε επίσης την κατάθεση που έχει ύψος ιδανικό για να αποθηκεύουν όλα όσα χρειάζεστε? Από το υπόγειο μπορείτε να μετακινηθείτε μέσω του ανελκυστήρα στην πόρτα του σπιτιού σας και το πιο σημαντικό και ένα από τα πλεονεκτήματα της εσωτερικής του ασφάλειας, έχετε ένα τσιπ ελέγχου πρόσβασης στον ανελκυστήρα.
Χωρίς αμφιβολία, ένας ιδανικός και ονειρεμένος χώρος για όλους. Εάν σας ενδιαφέρει και θέλετε να το μάθετε και να επεκτείνετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα προγραμματίσουμε το ραντεβού σας, ώστε να μπορείτε να το επισκεφθείτε, να μιλήσουμε και να κάνετε τις προτάσεις σας.
Το Chico Navarra είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε, καθώς είναι ένας από τους πιο αποκλειστικούς τομείς της πόλης, ξεχωρίζει για τις εκτεταμένες καταπράσινες περιοχές του, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε με ηρεμία και όπου μπορείτε να μοιραστείτε με την οικογένειά σας, ταξίδια με τα κατοικίδια ζώα σας ή απλά να περπατήσετε και να απολαύσετε, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε την όμορφη της πολυκατοικίες και πολυτελή σπίτια, με την κομψή αρχιτεκτονική του, που ξεχωρίζει στην ηρεμία των όψεων της, που είναι μέρος της ταυτότητας του Chico Ναβάρα. Αυτό το κομψό τομέας έχει διαφορετικά σούπερ μάρκετ, αλυσίδες καταστημάτων και εμπορικών επιχειρήσεων όλων των ειδών, με εύκολη πρόσβαση σε διάφορα και σημαντικά εμπορικά κέντρα, όπως: Εμπορικό Κέντρο Plaza 102, Εμπορικό Κέντρο Chico, Chico Εμπορικό Κέντρο Centro, Centro 93 Torre Norte, Alhambra Plaza εμπορικό κέντρο, Portobello Design Center, LAZUS Κόμβος, 100η Οδός κτίριο και όπου τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της μεγάλης θέσης στην πρωτεύουσα ξεχωρίζουν, όπως: εμπορικό Κέντρο Andino, Unicentro AK 15 εμπορικό κέντρο και Hacienda Σάντα εμπορικό κέντρο Μπάρμπαρα που είναι περίπου 12 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 4 χλμ. με τα πόδια. Επιπλέον, η ποικίλη και ελκυστική τοπική και διεθνής γαστρονομική προσφορά της το καθιστά ως τουριστικό σημείο για επίσκεψη στην πόλη. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε σημαντικά κέντρα υγείας, σχολεία, εστιατόρια και καταστήματα αποκλειστικής διακόσμησης. Σίγουρα ένα πολύ εύχρηστο και ασφαλές μέρος για να ζήσετε. Διαθέτει εξαιρετικούς δρόμους πρόσβασης, όπως 19 λεωφόρο, 100 δρόμος, 116 και τον Βόρειο αυτοκινητόδρομο, και είναι επίσης πολύ κοντά σε μαζικές μεταφορές.
Λέει η ιστορία ότι η λέξη "Chicó" προέρχεται από την προέλευση του Muisca chicú, που σημαίνει "Ο σύμμαχός μας"; Το Chicú ήταν το όνομα που έδωσαν στο ρέμα που ανεβαίνει στους ανατολικούς λόφους, ένα μέρος κοντά στον τομέα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB