Πώληση Άλλο (Εμπορικό), USAQUEN, Bogota, Κολομβία, KR 7A #121-33

Πώληση - Cod. 41022

  • Τύπος: Άλλο (Εμπορικό)
  • Περιοχή: 273 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 2

Το Usaquén είναι η νούμερο ένα πόλη στην πρωτεύουσα της Μπογκοτά. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πόλης. Ήταν ένας παλιός δήμος του Τμήματος Cundinamarca, του οποίου η καταγωγή χρονολογείται από τους προ-Κολομβιανούς χρόνους
Το όνομά του προέρχεται από τη λέξη Muisca Usaque. Αυτή η λέξη, Usaquén, έχει την προέλευσή της σε μια πρακτική της θρησκείας Chibcha που πραγματοποιείται από τους ιερείς ή τα ζακ της, όταν πρόκειται να χτιστεί ένα αρχοντικό για το cacique ή τον άρχοντά τους. Αυτό το έθιμο ονομάστηκε Usaque, το οποίο ετυμολογικά, σύμφωνα με τη γλώσσα Chibcha, σημαίνει: χρήση, «κάτω από» και αυτό, «ραβδί ή ξύλο», του οποίου οι ενωμένες έννοιες θα έδιναν «κάτω από το ραβδί».
Σε αυτήν την πόλη συναντάμε τη γειτονιά Santa Bárbara, μια από τις πιο αποκλειστικές περιοχές της πρωτεύουσας της χώρας, η οποία αναπτύσσεται αρχιτεκτονικά με επιταχυνόμενο τρόπο, συνδυάζοντας ανάμεσα στους ψηλούς δρόμους και τα σύγχρονα κτίρια με μεγάλα σπίτια που σώζονται ακόμη.
Είναι εύκολα προσβάσιμο δεδομένου ότι βρίσκεται μεταξύ Carreras Novena και Seventh και στους δρόμους 127 και 116. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να φτάσετε από το North Highway. Οι σταθμοί TransMilenio Calle 100 και Calle 106 βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, καθώς και μεγάλος αριθμός στάσεων και λεωφορείων που κυκλοφορούν στον τομέα.
Η Santa Bárbara είναι γνωστή ως η τρίτη παλαιότερη γειτονιά της πόλης, και γι 'αυτό στεγάζει τοποθεσίες με μεγάλη σημασία

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB