Πώληση Ξενοδοχείο, Lago de Tota, Boyacá, Κολομβία, Cuitiva Km 4

Πώληση - Cod. 42379

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 25000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Αυτή είναι η τέλεια τοποθεσία εάν θέλετε να αποσυρθείτε σε μια εξαιρετική φυσική ομορφιά και μην ασχοληθείτε με το νερό.
Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο μπροστά από τη μεγαλύτερη λίμνη της Κολομβίας και διαθέτει εκπληκτική θέα στη λίμνη. Απέχει μόλις 3 ώρες από την Μπογκοτά. Το Lago de Tota είναι μια από τις πιο ασφαλείς περιοχές της Κολομβίας, που περιβάλλεται από βουνά με άφθονο νερό. Το σιτάρι όλο το χρόνο είναι μεταξύ 10 και 15 Κελσίου.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 6 καμπίνες με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, πολύ μοναδικές. Ένας χώρος κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι επισκέπτες έχουν πρωινό ή δείπνο, είναι εξοπλισμένος με κουζίνα αρκετά μεγάλη για τον αριθμό των πιθανών επισκεπτών στο μέλλον.
Διαθέτει επίσης ένα σπίτι ιδιοκτητών, όπου μπορείτε να φύγετε ήρεμα και να διαχειριστείτε το ξενοδοχείο. Διαθέτει δύο δωμάτια, κουζίνα και σαλόνι.
Η έκταση έχει πρόσβαση στη λίμνη από ένα μονοπάτι, το οποίο είναι πολύ απαιτητικό από τους τουρίστες.
Όλη η αρχιτεκτονική σχεδιάστηκε για να είναι σύμφωνη με τη φύση, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία όπου μπορείτε να νιώσετε αυτή την αίσθηση νεανικής κατασκήνωσης, αλλά με εξαιρετικές ανέσεις και άνεση, περιτριγυρισμένοι από τη φύση.
Πρέπει να πω ότι ποτέ δεν κουράζεσαι να βρίσκεσαι σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο. Προσωπικά έζησα κατά τη διάρκεια της πανδημίας για 4 μήνες και ήταν μια μεγάλη εμπειρία.
Τώρα ζω στο Ηνωμένο Βασίλειο και η διαχείρισή του από την άλλη πλευρά της λίμνης αποδεικνύεται δύσκολη. Είμαι ανοιχτός να το ανταλλάξω με ένα διαμέρισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι πωλήσεις είναι επί του παρόντος περίπου 40.000 GPB μεικτά ετησίως. Δυνητικά, χωρίς σημαντικές επενδύσεις, μπορεί να αυξηθεί στα 60 χιλιάδες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB