Πώληση Μονοκατοικία, Cali, Valle del Cauca, Κολομβία, EL BOSQUE

Πώληση - Cod. 40689

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Γοητευτική κατοικία τεσσάρων επιπέδων προς πώληση βόρεια της πόλης Cali, που βρίσκεται στη γειτονιά El Bosque σε έναν πολύτιμο τομέα, κοντά στο εμπορικό κέντρο Chipichape, το σούπερ μάρκετ Jumbo, το επιχειρηματικό κέντρο, την τιμή, τους φράκτες και τη χλωρίδα.

Το ακίνητο στον πρώτο όροφο αποτελείται από τέσσερις θέσεις στάθμευσης με ηλεκτρικές πόρτες, ένα ευρύχωρο σαλόνι που περιβάλλεται από μεγάλα παράθυρα, ξεχωριστή τραπεζαρία, ενιαία κουζίνα, απορροφητήρα, κοινωνικό μπάνιο, βοηθητικό δωμάτιο με μπάνιο, πλυντήριο, αποθήκη, μια όμορφη πισίνα που περιβάλλεται από φοίνικες. , μηχανοστάσιο, κοινωνικό μπάνιο, μπαρ και κήπος.

Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από αίθουσα τηλεόρασης, βιβλιοθήκη, εξωτερική βεράντα, γραφείο, εσωτερικό μπαλκόνι, μπάνιο με ντους, τέσσερα υπνοδωμάτια με ντουλάπα, εκ των οποίων τα δύο με ιδιωτικό μπάνιο.

Ο τρίτος όροφος διαθέτει ένα κύριο δωμάτιο με μπάνιο, μπανιέρα, δύο μεγάλες γκαρνταρόμπες, μια μεγάλη βεράντα με θέα στο δάσος και ένα φωτεινό γυμναστήριο.

Στον τέταρτο όροφο μπορείτε να απολαύσετε μια βεράντα με τζακούζι, χαμάμ, δωμάτιο, εμπορική περιοχή και εκπληκτική θέα στα βουνά.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για οικιακή χρήση, σπα, κλινική, ξενοδοχείο, επιπλωμένα στούντιο ή γραφεία και έχει τη δυνατότητα για όλους τους τύπους επενδύσεων

- Παραδίδεται πίσω από κλειστές πόρτες

-Συζητησιμη τιμη

Κωδικός Ακινήτου: ICY-00155

Το CasaYa Internacional Real Estate προσφέρει σπίτια, αγροκτήματα και επιπλωμένα διαμερίσματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

www.inmobiliariacasaya.com.co
info@inmobiliariacasaya.com.co

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Inmobiliaria CasaYa Internacional
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB