Πώληση Μονοκατοικία, Cali, Valle del Cauca, Κολομβία, dapa yumbo

Πώληση - Cod. 40635

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 6500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Πώληση απίστευτης εξοχικής κατοικίας ή εξαιρετικής επιχειρηματικής ευκαιρίας στο Dapa Medio, μόλις 20 λεπτά από την πόλη Cali σε εξαιρετική στρατηγική θέση, κοντά στο ξενοδοχείο El Molino στον κεντρικό δρόμο, με εύκολη πρόσβαση, σε μια πολύ ήσυχη, ασφαλή περιοχή και προνομιακή, περιτριγυρισμένη από βουνά. Ιδανικό για να ξεφύγετε από τον θόρυβο της πόλης ή να δημιουργήσετε ένα υπέροχο πνευματικό καταφύγιο, ξενοδοχείο, διαμερίσματα, γλάμπες, καμπίνες, εστιατόριο ή οποιοδήποτε είδος επένδυσης χάρη στην τοποθεσία και το μέγεθός της.

Το οικόπεδο έχει δύο εισόδους: η πρώτη βρίσκεται σε πολύ περισσότερα από 3.000 ΤΜ με ανεξάρτητη είσοδο, ιδανική για όλους τους τύπους επενδύσεων, χώρους στάθμευσης, οπωρώνες, οπωροφόρα δέντρα ή καλλιέργειες.

Το ακίνητο αποτελείται από δύο ορόφους και ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης για έως και 10 άνετα αυτοκίνητα. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, μια μελέτη, ένας χώρος πλυντηρίου, ένα γυμναστήριο και ένα χαμάμ.

Ο δεύτερος όροφος έχει διπλές οροφές, ευρύχωρο και ανεξάρτητο σαλόνι-τραπεζαρία, πολυτελή φινιρίσματα, μαρμάρινα δάπεδα, τρία υπνοδωμάτια με δωμάτιο-ντουλάπα, δύο μπάνια με ντους, κοινωνικό μπάνιο, ξύλινη κουζίνα αμερικανικού τύπου και παράθυρα που προσφέρουν θέα πανοραμική προς τα βουνά και ολόκληρη την πόλη.

Στους κοινόχρηστους χώρους μπορείτε να απολαύσετε μια καταπληκτική θέα, μια μεγάλη πισίνα, τούρκικο, τζακούζι, κήπους που περιβάλλουν το σπίτι και οικολογικά μονοπάτια που δημιουργούν έναν μαγικό χώρο.

Έκταση 6.500M2

Χτισμένη περιοχή 700M2

Butler's House 50M2

Το CasaYa Internacional Real Estate προσφέρει σπίτια, αγροκτήματα και επιπλωμένα διαμερίσματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

www.inmobiliariacasaya.com.co
info@inmobiliariacasaya.com.co

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Inmobiliaria CasaYa Internacional
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB