Πώληση Βίλα, Cali, Valle del Cauca, Κολομβία, EL SALADITO

Πώληση - Cod. 40677

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Αυτό το απίστευτο ακίνητο είναι προς πώληση που βρίσκεται μόλις είκοσι λεπτά από τα δυτικά της πόλης Cali στο δρόμο προς τη θάλασσα, 300 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο σε μια πολύ ήσυχη περιοχή.

Στην είσοδο υπάρχουν δύο βρύσες, υπέροχοι κήποι και μονοπάτια σχεδιασμένα με τη μικρότερη λεπτομέρεια που δημιουργούν έναν μαγικό χώρο στη μέση της φύσης.

Η βίλα έχει τρία επίπεδα που κατανέμονται ως εξής, στον πρώτο όροφο: τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια το καθένα με ντουλάπα, γραφείο, σαλόνι, τρία μπάνια, χώρο πλυντηρίου και ξεχωριστή είσοδο.

Στον δεύτερο όροφο: ευρύχωρο σαλόνι με διπλό ύψος οροφής, κουζίνα, εσωτερική τραπεζαρία, εξωτερική τραπεζαρία με βεράντα, διάδρομοι με θέα στον κήπο που περιβάλλει το σπίτι, μια μελέτη, μπαλκόνια και ένα ευρύχωρο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και διπλή ντουλάπα .

Στον τρίτο όροφο: ένας υπέροχος διάδρομος με παράθυρα προς τα έξω που οδηγούν στο κυρίως δωμάτιο, το οποίο περιβάλλεται από παράθυρα, διαθέτει μπαλκόνι με θέα στα βουνά, μεγάλο μπάνιο με διπλούς νεροχύτες και ευρύχωρη γκαρνταρόμπα.
Κωδικός Ακινήτου: ICY-0019

Το CasaYa Internacional Real Estate προσφέρει σπίτια, αγροκτήματα και επιπλωμένα διαμερίσματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

www.inmobiliariacasaya.com.co
info@inmobiliariacasaya.com.co

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Inmobiliaria CasaYa Internacional
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB