Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Santa Marta, Magdalena, Κολομβία, calle 18 no 3-75

Πώληση - Cod. 38867

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Το La Canoa είναι ένα καφέ, εστιατόριο, ζαχαροπλαστική και γαλλικό αρτοποιείο που βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Santa Marta, που λειτουργεί από το 2011.

Χρόνια λειτουργίας: 8 χρόνια
Ετήσιος κύκλος εργασιών 125.000 €
τιμή πώλησης: 100.000 €

Περιλαμβάνει: σημειωματάριο πελάτη, βιβλίο συνταγών, σύστημα ταμειακής μηχανής, υπολογιστής, unox φούρνος, 3 κουζίνα, καφετιέρα La Marzocco, 1 κουζινομηχανή, 4 τραπέζια από ανοξείδωτο χάλυβα, 2 ψυγεία, 2 καταψύκτες, 1 κελάρι κρασιού, 1 μπάρ μπροστά και πίσω, 1 βιτρίνα ζυμαρικών, 10 πίνακες από συμπαγές ξύλο, 40 καρέκλες, 5 πτυσσόμενα τραπέζια για εκδηλώσεις, 3 μετατροπείς κλιματισμού, 1 αυτοκίνητο εταιρίας, 1 υπολογιστής και εκτυπωτής με σύστημα ταμειακή μηχανή, 2 βιντεοκάμερες, σκεύη κουζίνας, ζαχαροπλαστική και σέρβις, πλάκες, γυαλικά, μεταξύ άλλων.

Η τοποθεσία:
Βρισκόμαστε σε ένα κτίριο ρεπουμπλικανικού στυλ, 140μ² ανακαινισμένο και προσαρμοσμένο στη δραστηριότητά του, διαθέτει ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο και ένα μη κλιματιζόμενο δωμάτιο και ένα πολύ ευχάριστο αίθριο. Βρισκόμαστε στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, μια πολύ δραστήρια περιοχή των καφετεριών και των εστιατορίων, τις συνήθεις θέσεις για εκδρομές για τους τουρίστες και τους ντόπιους.

Οι Πελάτες μας:
Η Canoa δημιούργησε τα χρόνια αυτά μια ισχυρή φήμη ποιότητας και υπηρεσιών μεταξύ του "Σαμαρίου" και των ξένων επισκεπτών. Είναι σημαντικό να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι η πελατεία μας δεν είναι μόνο τουριστική, η οποία επιτρέπει στο La Canoa να παρέχει ετήσια δραστηριότητα. Βασίζουμε επίσης σε μια πολύ καλή σχέση με ξενοδοχεία και ξενώνες στην πόλη που μας συνιστούν πάντα. Έχουμε επίσης αρκετούς πελάτες που κάνουν τις εορταστικές εκδηλώσεις τους στο La Canoa.

Catering / catering / προμηθευτής άλλων εστιατορίων και ξενοδοχείων Έχουμε δημιουργήσει ένα βιβλίο πελατών με τα διάφορα ξενοδοχεία και εστιατόρια της πόλης, τα οποία μας παραγγέλνουν τακτικά διάφορα ειδικά ψωμιά για τα πιάτα και τις διάφορες προετοιμασίες. Κάνουμε επίσης catering για σπουδαίες εκδηλώσεις όπως ο γάμος στην παραλία και κάθε άλλη γιορτή.

Η ομάδα μας: η ομάδα είναι πολύ καλά εκπαιδευμένη και μας συνοδεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα κάνει την ανάκαμψη ευκολότερη.

Τα προϊόντα μας:
Τα πρωινά ψωμιά με σοκολάτα, κρουασάν και άλλα αρτοσκευάσματα βγαίνουν φρέσκα, τα ψωμιά αποστέλλονται σε διαφορετικά εστιατόρια και ξενοδοχεία με παραγγελία, από το πρωινό, τις σπεσιαλιτέ καφέ και τους χυμούς φρούτων, τα μεσημεριανά πιάτα a la carte που συγχωνεύουν τα καλύτερα τοπικά συστατικά με γνώσεις γαλλικής κουζίνας, απογευματινό καφέ, ζαχαροπλαστική και κοκτέιλ, βραδινό δείπνο σε ρομαντική και ζωντανή ατμόσφαιρα.

Οι συνταγές οργανώνονται και γράφονται με ακριβή και σωστή συλλογή, η οποία επιτρέπει να τα παραλάβετε γρήγορα και να διατηρείτε πάντοτε ένα πρότυπο ποιότητας και την πραγματοποίηση ταυτόσημων πιάτων. Βασιζόμαστε σε καλά τεκμηριωμένες και τεκμηριωμένες διαδικασίες κατασκευής και λειτουργίας. εύκολο να ακολουθήσει.

φήμη
Συνιστάται στον οδηγό του backpacker, το έξυπνο μικρό και στον μοναχικό πλανήτη και εμφανίστηκε σε πολλές εθνικές εκδόσεις. Είμαστε πολύ καλά τοποθετημένοι στα κοινωνικά δίκτυα που θέλει το Facebook 4362, ακολουθώντας instagram 2366 και μια ιστοσελίδα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που είναι πολύ επισκέφθηκε επίσης. Tripadvisor: βαθμολογία 4,5 από 5 και αριθμός 17 από τα 348 εστιατόρια στον προορισμό Σάντα Μάρτα Google: Προτάσεις 4.6, Βαθμολογία Facebook: 4.8.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB