Πώληση Χωράφι, Nilo (Between Girardot and Melgar), Cundinamarca, Κολομβία, Los Curos

Πώληση - Cod. 42649

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 20000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Μεγάλα και όμορφα συνδυασμένα οικόπεδα περίπου 20.000 τετραγωνικών μέτρων το καθένα (60.000 τετραγωνικά μέτρα συνολικά), με γλυκό νερό που παρέχεται από ρυάκια, προς πώληση κοντά στο Melgar, Girardot στο δήμο Nilo, Cundinamarca. Μερικώς κυματοειδές, επίπεδο και ορεινό, με πρόσβαση μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου περίπου στα μισά της διαδρομής από την πόλη προς το ακίνητο και οι υπόλοιποι κυρίως χωματόδρομοι, αλλά σε καλή κατάσταση.

Δύο οικόπεδα προς πώληση. Και τα δύο έχουν βουνά και δάση, «το λάδι του μέλλοντος», και πολύ καλό έδαφος για τα εσπεριδοειδή (μανταρίνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, λεμόνια κ.λπ.). Εξαιρετικές πηγές απαραίτητης βιταμίνης C για τη φροντίδα του ανοσοποιητικού συστήματος. Υπάρχει όμως και καλαμπόκι, κακάο, ανανάς κ.λπ.

Βρίσκονται σε μια γειτονιά στο Nilo, στο Cundinamarce, που είναι μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις της χώρας. Δεν θα χάσετε την Επίσημη Κολομβιανή ESPRO (Σχολή Επαγγελματιών Στρατιωτών) κοντά στην Τολεμαΐδα, τη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της χώρας, στη διαδρομή προς τις παρτίδες.

Πολύ ήσυχοι, ειρηνικοί γείτονες, ως επί το πλείστον χριστιανοί πιστοί, και απλό, εξαιρετικό κλίμα για να αποκτήσετε ηλιακή ενέργεια όλο το χρόνο και να είστε αυτάρκεις, ευχάριστο κλίμα, διαθέσιμη μεταφορά, γεμάτη οξυγόνο, με πρόσβαση σε προμηθευτές φυσικών ψαριών και δωρεάν αυγών και φρέσκων φρούτα. Επίσης, δυνατότητα δημιουργίας λιμνών και ύπαρξης ιχθυοτροφείων στα ακίνητα.

Κοντά σε εθνικά τουριστικά επίκεντρα, όπως το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο στην Κολομβία, γνωστό ως Piscilago, καθώς και το φουσκωτό υδάτινο πάρκο και τα κλαμπ Compensar και Colsubsidio, προσβάσιμα από τα νότια της Μπογκοτά σε τρεισήμισι ώρες σε ώρες μη αιχμής ή στα βορειοανατολικά της Μπογκοτά μέσω Mosquera, Cundinamarca.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB