Πώληση Οικόπεδο, Santa Marta, Magdalena, Κολομβία, Minca

Πώληση - Cod. 30723

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 11700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

NJOY το όμορφο τοπίο σε ένα τέλειο κλίμα και περιτριγυρισμένο από ιδιοκτησία greenery.The, πάνω από ένα εκτάριο, ήταν στο παρελθόν ένα αίθριο του αυτόχθονα πολιτισμό Tyrona και βρίσκεται στις πλαγιές του βουνού Σιέρα Νεβάδα (Κολομβία) έως 1000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο σε 45 λεπτά από την πόλη της Καραϊβικής Σάντα Μάρτα και 25 λεπτά από το οικολογικό τουριστικά χωριό Minca. Το οικόπεδο απέχει 25 λεπτά με τα πόδια από ένα φοβερό καταρράκτες και σε μια περιοχή καλλιέργειας του καφέ, κακάο και πολλά είδη τροπικών fruits.You είναι κοντά τόσο στο επίγειο παράδεισο με το τροπικό κλίμα των μαγεμένο παραλίες του πάρκου Tyrona και η βουνά μέχρι 3000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας με θέα στη θάλασσα, που στέκεται μπροστά από ένα τζάκι και διαμένουν σε ένα οίκημα βλέποντας όλα τα είδη των πουλιών.
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στον πλανήτη και σύμφωνα με αυτόχθονα πολιτισμό thiis βουνό είναι η καρδιά του κόσμου. Η Σιέρα Νεβάδα είναι το υψηλότερο των παράκτιων βουνό στον κόσμο, με 5800 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Minca είναι να αναδειχθεί ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Κολομβία και ιδιαίτερα τον τουρισμό περιπέτειας, παρατήρηση πουλιών, οικολογικό τουρισμό, ανθρωπολογικές περιοχές ενδιαφέροντος για την παρουσία των διαφόρων εθνοτικών ομάδων, οι λάτρεις της φύσης και της σιωπής.

Η λόγω ακίνητο σε γραφική τοποθεσία και εύκολη πρόσβαση προσφέρεται για τουριστική έργα, Hostales, Hoteles, καμπίνες, cotteges κλπ κλπ
Υπάρχει μια καμπίνα στην ιδιοκτησία με ένα δωμάτιο, κουζίνα και δύο μπάνια, μία εξωτερική.
Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν το ακίνητο μια πολύ ελκυστική γη για έναν επενδυτή τόσο για το τουριστικό δυναμικό και για την απίστευτη βελτίωση που κερδίζει την περιοχή τα τελευταία χρόνια και κατά τα επόμενα χρόνια η τάση θα είναι το ίδιο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB