Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κολομβία

Ακίνητα προς πώληση στην Κολομβία

Η Κολομβία συνορεύει στα βορειοδυτικά με τον Παναμά, στα ανατολικά με τη Βενεζουέλα και τη Βραζιλία και προς τα νότια με τον Ισημερινό και το Περού.

Μοιράζεται τα θαλάσσια όριά της με την Κόστα Ρίκα, τη Νικαράγουα, την Ονδούρα, την Τζαμάικα, την Αϊτή και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο προς πώληση στην Κολομβία θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά στην αγορά ακινήτων της την απόδοση.

Από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2018 πωλήθηκαν 42.052 νέα σπίτια, κάτι που είναι αρνητικό αν λάβουμε υπόψη ότι πωλήθηκαν 50.043 μονάδες το πρώτο τρίμηνο του 2017. Ωστόσο, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 11% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους.

Ούτε ένας τομέας έχει εξοικονομηθεί από την οικονομική συρρίκνωση που υπέστη η Κολομβία το 2016 και το 2017.

Η ανάκαμψη συμβαίνει, αν και βραδύτερη από την αναμενόμενη.

Ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για ακίνητα προς πώληση στην Κολομβία και είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι η αύξηση των ακινήτων θα υποτιμήσει την τιμή των κατοικιών στη Μπογκοτά.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να σημειωθεί ότι το 2018 είχε καλύτερα αποτελέσματα, αποτέλεσμα των ευνοϊκότερων οικονομικών συνθηκών για τους Κολομβιανούς. Η παραδοχή αυτή αντανακλάται στον τομέα των κατασκευών, ο οποίος σημείωσε αύξηση σε σχέση με την εμπορική ανάπτυξη του τελευταίου τριμήνου του περασμένου έτους.

Αναλύοντας ανά πόλη, μπορούμε να δούμε ότι στις πωλήσεις το Cali σημείωσε την υψηλότερη αύξηση, ίση με 24,1%, υψηλότερη από αυτή που παρατηρήθηκε πριν από μήνες (22,2%). Αντίθετα, η Μπογκοτά συνεχίζει ως η πόλη με τη χαμηλότερη ανάπτυξη του δείγματος, σημειώνοντας συρρίκνωση 25,2% τον Απρίλιο του 2018, σε σύγκριση με τους έξι μήνες πίσω.

Πριν επενδύσετε σε ακίνητα προς πώληση στην Κολομβία, είναι χρήσιμο να μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζήσετε και να επενδύσετε.

Η Medellín είναι η καλύτερη πόλη που εκτιμάται από τους κατοίκους της, το 77% πιστεύει ότι τα πράγματα πάνε καλά και σε σύγκριση με την Μπογκοτά, ο δείκτης αυτός έφτασε το 34%. Από την άλλη πλευρά, το 80% των κατοίκων της Medellín δηλώνουν ότι είναι περήφανοι για την πόλη τους σε σύγκριση με το 62% στο Cali. Άλλες πόλεις που έχουν υψηλό βαθμό υπερηφάνειας και πού θα επενδύσουν σε ακίνητα προς πώληση στην Κολομβία θα ήταν μια μεγάλη συμφωνία είναι: Barranquilla, Manizales, Bucaramanga και Santa Marta.

 Οι μεταβλητές που είναι πιο σημαντικές για την αξιολόγηση ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για αναζήτηση ακινήτου προς πώληση στην Κολομβία είναι η ασφάλεια ή η αντίληψη ότι οι πολίτες συμπεριφέρονται καλά. Οι καλύτερες πόλεις για να ζήσουν στην Κολομβία το 2018 είναι: Medellín, Barranquilla, Manizales, Santa Marta και Pereira.

Το Medellín είναι κολομβιανός δήμος, πρωτεύουσα του τμήματος Antioquia, είναι η πιο πολυσύχναστη πόλη του τμήματος και η δεύτερη μεγαλύτερη στη χώρα.

Barranquilla είναι η δεύτερη καλύτερη πόλη για να ζήσει και να αγοράσει ακίνητα προς πώληση στην Κολομβία το 2018. Αυτή η πόλη είναι η πρωτεύουσα του τμήματος του Ατλαντικού και βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Magdalena, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το στόμα της Καραϊβική θάλασσα. Πρόκειται για ένα αεροδρόμιο, θαλάσσιο, ποτάμι και λιμάνι επικοινωνίας. Barranquilla είναι μια πόλη που περιβάλλεται από όμορφα φυσικά τοπία, όπως Bocas de Ceniza και Πουέρτο Κολομβία με την ιστορική προβλήτα και τις παραλίες της.

Το Manizales είναι η τρίτη καλύτερη πόλη για να ζήσει στην Κολομβία το 2018. Είναι ένας κολομβιανός δήμος, η πρωτεύουσα του τμήματος Caldas.

Η Santa Marta είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για να ζήσει στην Κολομβία το 2018. Αυτή η πρωτεύουσα του Τμήματος Magdalena είναι η δεύτερη παλαιότερη πόλη της Νότιας Αμερικής και βρίσκεται ανάμεσα στη Σιέρα Νεβάδα της Σάντα Μάρτα και μια από τις υψηλότερες κορυφές στη χώρα και η Καραϊβική Θάλασσα, διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο μοναδικών οικοσυστημάτων και αρχαιολογικά ευρήματα του πολιτισμού Tayrona και είναι πολύ ελκυστικό λόγω της ευρείας ποικιλίας της πανίδας και της χλωρίδας καθώς και των πολιτιστικών και ιστορικών τόπων του

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Μεγάλη ευκαιρία. Ανατολική σήραγγα (στην κατασκευή) υψηλή αξιοποίηση! SUPER MODERN ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΝΔΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΥΛΙΚΑ, ΟΜΟΡ...
Cod. 37396

Πώληση Αγροικία, Κολομβία, Antioquia, El Carmen de Viboral, Vereda La Chapa

174,096.17EUR
Πώληση
Αγροικία

6240 m²
Μεγάλο νέο αγρόκτημα σε προσιτή τιμή και υψηλές προβολές αποτίμησης! Βρίσκεται σε απόσταση 3χλμ. Από το El Carmen de Viboral (Antioquia) και είναι πλή...
Cod. 37167

Πώληση Δυάρι, Κολομβία, Bogota, Bogota, Carrera 23 # 134 a 24

131,625.13EUR
Πώληση
Δυάρι

84 m²
Διαμέρισμα 3ου ορόφου με 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια. 2 μεγάλα μπαλκόνια με εξωτερική θέα σε ένα πάρκο. Ανοιχτή κουζίνα με πέτρινη τραπεζαρία, Ξεχωριστό π...
Cod. 37142

Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Κολομβία, Cundinamarca, Talauta, 4 km out

50,000.00EUR
Πώληση
Αγροτική επιχείρηση

40000 m²
να χτίσετε το δικό σας σπίτι ή μπορώ να το κάνω για σας. Περίπου 170.000 ευρώ περίπου. για τα σχέδια που παρουσιάζονται.
Cod. 36994

Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Κολομβία, Cundinamarca, El Penon, near approx. 4 kilometers

50,000.00EUR
Πώληση
Άλλο (Αγροτεμάχια)

50000 m²
μπορείτε να επιλέξετε ποιο LOT - 1 st. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΗ θα είναι $ 70.000 eur για 50.000 τ.μ. ιδέες σπιτιών 250 τ.μ. χτισμένες για $ 170.000 eur.
40.000 τ.μ. με 250 τ.μ. Σπίτι. ΝΕΟ κατασκευασμένο για εσάς. Επιλέγετε το σχέδιο, δείτε τα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
8 Ξενοδοχείο Μπανγκαλόου, ή ένα ιδιωτικό σπίτι χτισμένο έθιμο, μπορείτε να επιλέξετε design.price είναι περίπου. φωτογραφίες. είναι ιδέες.
Cod. 36814

Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Κολομβία, Cundinamarca, Talauta, Talauta

351,000.35EUR
Πώληση
Αγροτική επιχείρηση

500000 m²
, θέα στο βουνό, οροπέδιο, καταρράκτες, μικρές φυσικές λίμνες, ροές και RIO NEGRO.
Cod. 36761

Πώληση Αγροικία, Κολομβία, Antioquia, Tarso, Vereda La Arboleda

48,262.55EUR
Πώληση
Αγροικία

18600 m²
εξοχική κατοικία προς πώληση
Cod. 36642

Πώληση Τριάρι, Κολομβία, Boyacá, Tunja, Cra. 1 Este # 30-35

83,362.58EUR
Πώληση
Τριάρι

80 m²
Brand New Apartament στο καλύτερο κτίριο πολυτελείας στο Tunja Όμορφο ολοκαίνουργιο Διαμέρισμα προς ενοικίαση στο Tunja, στο Altezza Πολυτελές κτίριο...
1 / 15
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB