Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Taganga, Magdalena, Κολομβία, calle 13 No 1-07

Πώληση - Cod. 30862

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 73 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Café Μπονσάι είναι μια καλά εδραιωμένη καφέ στο μικρό ψαροχώρι της Taganga μερικά βήματα μακριά από την παραλία που έχει φέρει, από το 2010, μια γεύση από την Ευρώπη προς την περιοχή. Είναι διάσημο μεταξύ των εθνικών και διεθνών τουριστών για την ευρωπαϊκή ψωμιά του στυλ, ποικίλο πρωινό μενού, καλύτερο καφέ για μίλια γύρω (στην πραγματικότητα «το καλύτερο φλιτζάνι καφέ σε ολόκληρη τη Νότιο Αμερική" είναι μια δήλωση συχνά), πρωτότυπα σάντουιτς, υγιή και πλούσιες σαλάτες και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας μεγάλη τοπικών προϊόντων με την ευρωπαϊκή συνταγές που παρασκευάζονται με υπερηφάνεια και αγάπη: ένα μέρος μοναδικό για την περιοχή.
Μεταξύ όλες τις μεγάλες επιλογές από εστιατόρια στο Taganga, έχει καταφέρει να γίνει η δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία μέρος για να φάτε στο Taganga στο tripadvisor (από 27-02-2017). Το μενού είναι πλούσιο και έχει πολλά να προσφέρει για ένα ευρύ φάσμα γούστα και τις προτιμήσεις, από τους λάτρεις του κρέατος σε vegans. Είναι ένα μέρος όπου πολλοί ταξιδιώτες επιστρέφουν σε καθημερινή βάση κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Taganga. Ο συνδυασμός του κλιματισμού στο εσωτερικό και την ταχεία wifi κάνει ένα δημοφιλές μέρος για τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τη ζέστη Tagangan και την εργασία στον υπολογιστή τους. Έξω από τη βεράντα έχει θέα προς την παραλία, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ψαράδες που αναχωρούν και επιστρέφουν με ένα φρέσκο ​​αλιευμάτων. Στο εσωτερικό του υπάρχουν σήμερα πέντε τραπέζια / 16 έδρες. Έξω υπάρχουν σήμερα τέσσερα τραπέζια / 10 καθίσματα και χώρο για ένα ή δύο περισσότερους πίνακες.
Για τους υποψήφιους αγοραστές
Η σωστή οργάνωση, την ομαλή επιχειρηματικές διαδικασίες και πλήρως νομικό επιχειρηματικό μοντέλο ήταν πάντα προτεραιότητά μας. Αυτό σημαίνει ότι η ανάληψη Café μπονσάι, είτε από τοπικές ή ξένος (επίσης όσον αφορά τη θεώρηση εργασίας), είναι δωρεάν εμπόδιο. Το καφέ έχει μια πολύ καλή εμπορική επωνυμία και την πρόσβαση στην αγορά. Οι μυστικές συνταγές Μπονσάι όλα τεκμηριωμένη και εύκολο να καταλάβει? Οι προμηθευτές επαφές με τα καλύτερα προϊόντα για την καλύτερη τιμή καθιερωθεί και να εξασφαλίσετε: όλα είναι έτοιμα για την ομαλή μετάβαση.
Από την εμπειρία μας, ο νέος ιδιοκτήτης θα πρέπει να παρουσιάζονται με διάφορες ευκαιρίες: προς το παρόν, Café μπονσάι είναι ανοικτή Δευ - Σάβ, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 15:00. Πλέον των ωρών λειτουργίας (επανεκκίνηση το πολύ δημοφιλές bbq, για παράδειγμα) είναι μια πολύ εφικτή επιλογή, καθώς και την παράδοση και την καθημερινή / εβδομαδιαία αφιερώματα. Το άνοιξε πρόσφατα vegan αγοράς δείχνει θετικές δυνατότητες για περαιτέρω επέκταση.
Εν ολίγοις, ένα καλά οργανωμένο και εξαιρετικά δημοφιλές μέρος που είναι οι τρέχουσες μέθοδοι εργασίας και τα πρότυπα μπορεί να συνεχιστεί εύκολα από ένα νέο ιδιοκτήτη, αλλά ταυτόχρονα προσφέροντας άφθονο χώρο για να επεκτείνει και να αναπτύξει περαιτέρω σε υπάρχουσες ή νέες περιοχές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB