Πώληση Βίλα, Pereira, Risaralda, Κολομβία, vereda el estanquillo

Πώληση - Cod. 32325

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 20000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Το ακίνητο αποτελείται από δύο σπίτια σε ιδιωτικό οικόπεδο 20.000 m².

Το κύριο σπίτι είναι ένα πολυτελές Finca, πλήρως ανακαινισμένο το 2010 με υλικά υψηλής ποιότητας. Το σπίτι έχει συνολικό εμβαδόν 350 τ.μ. και αποτελείται από δύο ορόφους. Το ισόγειο σχεδιάζεται για ένα μεγάλο σαλόνι, που επεκτείνεται από μια σύγχρονη αμερικανική κουζίνα. Επιπλέον, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα πλήρες μπάνιο με ντους και μια τουαλέτα. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο (μπανιέρα) και μια ανοιχτή βεράντα 20 τ.μ.

Το δεύτερο σπίτι χρησιμοποιείται συνήθως για τα αδρανή ή τους διαχειριστές αγροκτήματος - να είναι η επιλογή σας. Αυτό το σπίτι έχει επιφάνεια περίπου 65μ² και διαθέτει καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο με ντους.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης πισίνα 10m x 5m και εγκαταστάσεις καθαρισμού και συντήρησης. Διαθέτει επίσης ένα περίπτερο για εκδηλώσεις, μπάρμπεκιου, πάρτι κλπ. Και γήπεδο μπάσκετ.

Το finca πωλείται επιπλωμένο.

Από την άποψη των υπηρεσιών, το ακίνητο διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, δορυφορικό πιάτο και Internet. Υπάρχει έλεγχος των απορριμμάτων από τον δήμο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB