Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Santa Marta, Magdalena, Κολομβία, santa marta

Πώληση - Cod. 30341

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 15

1 - Ανταλλαγές εβδομάδα: Είναι δυνατόν να ανταλλάξει την ιδιοκτησία Zuana εβδομάδα, μέσω της αλυσίδας των ανταλλαγών Interval International, μόνο όταν δεν χρησιμοποιείται κατά την ημερομηνία που αντιστοιχεί στην ιδιοκτησία διακοπών. Σας υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να το αρχείο με το Διάστημα με ανώτατο όριο 1 έτος και τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης, ώστε να μπορούν αργότερα να υποβάλουν αίτηση για μια ανταλλαγή, η οποία κοστίζει $ 184, αν η ανταλλαγή είναι εθνική ή 244 δολάρια ΗΠΑ αν οι διεθνείς. Αυτό, γιατί αν δεν χρησιμοποιείται, δεν εναποτίθεται στο διάστημα, ή όχι οι αποδόσεις, θα ήταν από χαθεί εβδομάδα σας. Διευκρινίζουμε ότι οποιαδήποτε ισοτιμία υπόκειται στις υπάρχει διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της αίτησης. Επίσης, σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή ανοιχτά ότι υπάρχουν λίστες αναμονής για τις ανταλλαγές, οι οποίες αυξάνουν τις πιθανότητες του να πάρει τον επιθυμητό προορισμό και την ημερομηνία, αν δεν βρείτε διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της αρχικής διαβούλευσης. Η πληροφορία αυτή μπορεί να επεκταθεί άμεσα με Interval International στην γραμμή (1) 3.767.120.

3.2. - Εβδομάδες Αποδράσεις (7 νύχτες 8 ημέρες): Μέσω Διάστημα Διεθνές μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον εβδομάδες στο ακίνητο, το κόστος των οποίων κυμαίνεται από USD 300 έως USD 2.900 περίπου. Οι τιμές αυτές καθορίζονται από Διάστημα, σύμφωνα με το ιδιωτικό ικανότητα που θα επιλεγεί, ο ταξιδιωτικός προορισμός, η ποιότητα του ξενοδοχείου / Resort και την εποχή. Υπάρχουν 80 χώρες και περίπου 2.900 θέρετρα σε elegir.Recordamos ότι οι κρατήσεις εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα υφίσταται κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης. Επιπλέον, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε για να σας Smartphone App Interval International, τη στιγμή που θα πάρετε τον κωδικό θυγατρικών σας και έχουν δημιουργήσει προφίλ χρήστη σας. Σε αυτή την εφαρμογή μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις αποδράσεις και να κάνουν αναζητήσεις που απαιτούν απευθείας σύνδεση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB